Projektowanie wnętrz

lusiek

Re: Projektowanie wnętrz

Post autor: lusiek » pn wrz 19, 2022 9:10 am

Do projektowania każdego z pomieszczeń należy się przyłożyć, ale łazienka jest jednym ważniejszych pomieszczeń. To tutaj należy postarać się uniknąć błędu aranżacyjnego. Czytanie artykułów na ten temat powinno Ci pomóc. Pod adresem: zhs/com/pl/dom/czy-grzejnik-w-twojej-lazience-bedzie-potrzebny znajdziesz jeden z artykułów, które warto przeczytać.

mirabela

Post autor: mirabela » śr wrz 21, 2022 5:20 pm

Macie może jakieś ciekawe pomysły na urządzenie salonu? Zastanawiałam się, czy skorzystać z takiego projektowania online projektowanie-wnetrz-online/pl/aranzacje/salon . Myślicie, że to dobry pomysł. Architekci mają bardzo ciekawe pomysły i do tego niezwykle funkcjonalne.

lela1

Post autor: lela1 » pt lut 17, 2023 9:23 am

A co z meblami do salonu? Czy macie już je wybrane? Moim zdaniem taki stolik kawowy do salonu to bardzo praktyczne rozwiązanie: https://meblostrefa.pl/pl/p/Stolik-kawo ... MELVA/2935 . Polecam pomyśleć o takim zakupie.

kasiunia

Post autor: kasiunia » śr lut 22, 2023 5:50 am

Większość prac związanych z projektowaniem wnętrz , ich remontowaniem, wykończaniem oraz wyposażaniem wykonujemy sami, we własnym zakresie. Mąż od wielu już lat wykonuje wiele prac związanych z budowlanką, remontowaniem itp. Owszem pracował kiedyś w budownictwie ale technologia budowy i remontów ostatnio mocno się zmieniła. Jakie błędy przy budowie domu można popełnić? Zapraszam do lektury ,mąż dość często korzysta z takich poradników budowlanych

lusiek

Post autor: lusiek » śr kwie 12, 2023 2:53 pm

Ja projektowaniem wnętrz zaczęłam się zajmować niedawno i całkiem dobrze mi to idzie. Teraz często wplatam hoker loftowy w aranżacje bo mi sie one tak spodobały. A czy wy macie tego typu krzesła w swoich domowych wnętrzach? Jak to wygląda?

kasiunia

Post autor: kasiunia » pt maja 26, 2023 10:13 am

Zasadnicze pytanie - sami urządzacie swoje pokoje i inne pomieszczenia czy korzystacie z pomocy firm z zewnątrz. W naszym przypadku działa to w ten sposób ,że wszystko wykonujemy we własnym zakresie , nawet drobne remonty wykonujemy wspólnie z mężem. Nasz salon lubimy ozdabiać ładnymi rysunkami a ostatnio przypadły nam do gustu piękne rysunki secesyjne .Lubimy ten kierunek w sztuce.

daga

Post autor: daga » śr wrz 27, 2023 8:21 pm

Jeśli chcecie szybko z czymś podziałać, to ja Wam chcę przypomnieć, że macie coś takiego jak klej montażowy szybkoschnący , bo bez niego tak naprawdę nic się nie sprawdzi. Mam nadzieję, że warto będzie poradzić mi więcej, ale jeśli niewiele wiecie, to ja chętnie sie dowiem.

ODPOWIEDZ