Lampy eko
Re: Lampy eko
Ja zastanawiam się nad wymienieniem u siebie żarówek na takie ledowe jak tutaj hurtownia-swiatla/pl/zrodla-led , bo moga być one bardziej energooszczedne. Po za tym bardzo fajnie wyglądają.
Lampy eko? Nie słyszałam. O żarówkach tak, ale o samych lampach niestety nie. Ale rzuć okiem w sklepie Candellux. Jeśli masz gdzieś znaleźć takie lampy to właśnie u nich. Mają szeroki wybór modeli. Tutaj na przykład candellux/com/pl/pl/products/lampa-podlogowa-zloty-chrom-abazur-z-tkaniny-diva-candellux-51-55088-8455.html bardzo ciekawy model lampy podłogowej. Ładnie zdobiona i stylowa.
Oczywiście trzeba też znaleźć odpowiednie oświetlenie do naszego wnętrza. W pokoju dziecięcym świetnie będą się prezentować takie lampy dla dzieci: elampy/pl/lampy-do-pokoju-dzieciecego . Myślę, że Wam też się spodoba.
Nie wiesz, co wybrać, jeśli chodzi o lampy? No to może poradnik na stronie lampoteka/pl/blog/lampy-w-stylu-nowojorskim-inspiracje w jakiś sposób Ci pomoże? Ja nie ukrywam, że korzystam z takich poradników dość często w różnych kwestiach, bo to naprawdę rewelacyjna pomoc, jeśli chcemy mieć modnie urządzone wnętrze.
O tym, czy lampa jest eko, czy nie świadczy chyba przede wszystkim źródło światła. Najbardziej ekonomiczną i przyjazną dla środowiska opcją są aktualnie oczywiście żarówki LED: swiatlolux/pl/zrodla-swiatla/zarowki-led
A co myślicie o lampach ledowych? I gdzie kupujecie? Bo bardzo mnie zainteresowała oferta sklep.neonica/pl/ Co myślicie? A może macie jakieś swoje sprawdzone miejscówki? Jestem na etapie szukania inspiracji, bo planuję coś pozmieniać w najbliższej przyszłości 

Szczerze mówiąc nie słyszałam o lampach EKO. Ale jeżeli szukacie stylowego oświetlenia to warto zajrzeć na stronę https://lafaktoria.pl/produkty/kategori ... we-wiszace
Każdy znajdzie coś odpowiedniego do swojego wnętrza.