ulubiona restauracja

czaszka

ulubiona restauracja

Post autor: czaszka » wt lut 25, 2020 11:00 am

Cześć. Za jakiś czas wybieram się na kilka dni do Warszawy i zastanawiam się czy znacie jakąś dobrą restaurację w której można skosztować jakiś fajnych i nietuzinkowych dań. Czytałam, że na Ursynowie a konkretnie w Forcie Służew jest restauracja Garo Sushi w której to serwują dania kuchni japońskiej no i oczywiście najsmaczniejsze sushi. Z pewnością tam zajrzę, gdyż uważam że fajnie jest poznawać tradycję innych miejsc poprzez właśnie kuchnię

susska

Re: ulubiona restauracja

Post autor: susska » pt lut 28, 2020 6:14 am

oj sporo mam takich sprawdzonych miejsc w różnych miastach. Nikt jeszcze nie pisał o Zakopanym to ja chętnie podzielę się namiarem na restaurację Tarasy Gubałówka. Nie dość, ze można tu dobrze zjeść i się czegoś napić ( ehh te grzańce zimową porą <3) to jeszcze obsługa jest super sympatyczna a ceny niewygórowane. nie wspominam już nawet o widokach - panorama naszych pięknych Tatr na wyciągnięcie ręki :)

fuyu

Post autor: fuyu » pn mar 16, 2020 6:47 pm

fajny wątek, chętnie odwiedzę wskazane przez Was miejsca jak będę w tych miastach. Od siebie daję namiar na włoską restaurację Mercato ( w Mrągowie). Bardzo dobra kuchnia, cudowna obsługa, niewygórowane ceny. W menu znajdziecie przepyszne pizze, makarony no i desery ( mają tu najlepsze tiramisu).

Tati17

Post autor: Tati17 » pn maja 04, 2020 6:15 pm

Gdy interesuje Cię właśnie ów temat to miej na uwadze, że znam miejsce, gdzie możesz znaleźć o wiele więcej bardzo wartościowych informacji na niniejszy temat. Polecam jak tylko znajdziesz czas dlatego, że rzeczywiście warto według mnie - miski-i-maty/pl .

Benita

Post autor: Benita » ndz maja 17, 2020 6:01 pm

Byłam w stolicy wiele razy w dobrych restauracjach, ale nie pamiętam ich nazw. Ogólnie lubię testować róże smaki, ale teraz stwierdziłam, że muszę przed urlopem doprowadzić soją figurę do porządku. Przeszkadza mi lekka nadwaga, dlatego zdecyduję się na catering dietetyczny dietly/pl/catering-dietetyczny/katowice . Obecnie to bardzo popularna forma odchudzania, więc dlaczego ja mam nie skorzystać.

Awatar użytkownika
Felider

Post autor: Felider » czw maja 21, 2020 4:51 pm

Czy to jest naprawde warte swojej ceny? Dajcie znać.
"Dalekosiężne plany zbyt często omijają teraźniejszość."

Lara72

Post autor: Lara72 » pn lip 06, 2020 2:42 pm

Jeśli frapuje Ciebie właśnie ten temat to obowiązkowo przeczytaj ten tekst. Z doświadczenia uważam, że doczytasz tu wszystkie najważniejsze ciekawostki. Serdecznie polecam - sklepzagd/pl .

Maja44

Post autor: Maja44 » sob lip 11, 2020 5:45 pm

Ostatnio w sieci napotkałam się na wpis odnośnie tego tematu na blogu - w-kuchni/pl .To wyjątkowo ciekawy wpis. W mojej opinii można się dzięki nim sporo dowiedzieć. Zapoznajcie się sami a nie stracicie czasu. Są tam również inne fajne artykuły.

Zeta

Post autor: Zeta » czw sie 06, 2020 6:48 pm

Jak już mowa o ulubionej restauracji to moim zdaniem najlepszą jest restauracja Little Barrel w Warszawie a konkretnie na Kabatach. W restauracji tej nawet największy smakosz połechci swoje wybredne kubki smakowe. Bo dania jakie tutaj podają są niczym poezja. Nigdy wcześniej nie jadłam tak wyśmienitego tatara czy kopytek. A do tego można napić się tam bardzo dobrego winka czy też nalewki domowej roboty

Marzena21

Post autor: Marzena21 » pt wrz 25, 2020 2:13 pm

Skoro interesuje Cię właśnie ten wątek to pamiętaj, iż znam stronę, gdzie powinnaś odczytać o wiele więcej wyjątkowo wnoszących dużo do życia treści na niniejszy temat. Polecam w wolnej chwili bo faktycznie warto według mojej oceny - kuchniana102/pl .

ODPOWIEDZ