Praca za granicą
Praca za granicą
Hej. Jeśli jesteście zainteresowani zatrudnieniem za granicą to może warto zastanowić się nad rozpoczęciem pracy za granicą? Na polandworkforce/com/ możecie przeglądać ciekawe oferty zatrudnienia. To agencja pracy tymczasowej, która pomaga znaleźć bezpieczne i rzetelne zatrudnienie.
Re: Praca za granicą
Jeśli kogoś z Was interesuje praca we Francji, to sądzę, że warto byłoby zajrzeć do serwisu ogłoszeniowego Pokato/pl. Ja widziałam tam ostatnio bardzo dużo takich właśnie ogłoszeń, nie tylko dla mężczyzn, ale również dla kobiet. W przypadku niektórych z nich nie jest nawet wymagana znajomość języka.
ja pracuje za granica już od kilku dobrych lat. Jestem opiekunką osób starszych, współpracuję obecnie z agencją Dolce Vita i śmiało mogę ta firmę polecić. Uczciwe zarobki, premie, umowa. Nie ma problemu by skontaktować się z koordynatorem. i z tego co wiem firma szuka obecnie nowych ludzi doi pracy także warto aplikować.
Mnie najbardziej przekonuje Norwegia, bo jest miejscem pięknym, a przy okazji dobrze można zarobić. Dużo o niej czytałem, więc jestem pewien, że bym się dobrze tutaj odnalazł, a najwięcej rzeczowych informacji znalazłem na stronie: https://zyciewnorwegii.pl/ . Portal skierowany jest do osób takich jak ja - zamierzających się tu przeprowadzić, albo Polonii mieszkającej tutaj.
Ta agencja jakiś czas temu zmieniła nazwę, teraz jest to Symeonfuyu pisze: ↑wt lut 15, 2022 8:26 amja pracuje za granica już od kilku dobrych lat. Jestem opiekunką osób starszych, współpracuję obecnie z agencją Dolce Vita i śmiało mogę ta firmę polecić. Uczciwe zarobki, premie, umowa. Nie ma problemu by skontaktować się z koordynatorem. i z tego co wiem firma szuka obecnie nowych ludzi doi pracy także warto aplikować.

Praca za granicą ? - to dla mnie już ostateczność. Jeśli planujecie zmienić pracę lub po prostu jej szukacie warto poszukać czegoś w najbliższym otoczeniu. Warto też zestawić swoje kwalifikacje z oczekiwaniami rynku jeśli chodzi o określonych pracowników.Otóż bardzo poszukiwaną grupą są pracownicy IT. W Katowicach - praca Alstom - to zgłaszane potrzeby przez jedną z firm, która potrzebuje aż 150 pracowników z IT.