Płyn do soczewek kontaktowych

Awatar użytkownika
Laueo75

Płyn do soczewek kontaktowych

Post autor: Laueo75 » pt wrz 22, 2023 10:49 am

Od wielu lat jestem użytkownikiem soczewek kontaktowych i wiem, jak ważna jest odpowiednia pielęgnacja i dezynfekcja soczewek. Chcę dbać o moje oczy i zapewnić im maksymalny komfort, dlatego zawsze szukam najlepszych produktów do pielęgnacji soczewek. Ostatnio natrafiłem na płyn dezynfekcyjny Acuvue RevitaLens pod adresem https://kodano.pl/acuvue-revitalens-360-ml.html . Wydaje się on być bardzo obiecujący, zwłaszcza że jest rekomendowany przez wielu specjalistów. Zanim jednak zdecyduję się na zakup, chciałbym poznać Wasze opinie. Czy ktoś z Was korzystał z tego płynu?
Człowiek bez duszy nie potrzebuje miłości, a jednocześnie może okazać się przydatny.

Darka

Re: Płyn do soczewek kontaktowych

Post autor: Darka » ndz wrz 24, 2023 2:29 pm

A jakie soczewki kontaktowe nosicie na co dzień? Ja stosuję dwutygodniowe soczewki kontaktowe, więc również kupuję do nich taki płyn do czyszczenia i przechowywania. Takie rzeczy zamawiam zawsze przez internet, bo dużo bardziej się tak opłaca ;)

ODPOWIEDZ